Bernina lockmachine

Een Bernina lockmachine Naait, snijt en werkt af in slechts in één keer. Bernina lockmachine is zowel voor beginners als ervaren naaisters.

tune Filteren en sorteren

5 producten

sort-descending
Bernina L890
4.999,00
Bernina L860
3.499,00
Bernina L850
Speciale prijs 2.499,00 Normale prijs 2.999,00
Bernina L460
Speciale prijs 1.099,00 Normale prijs 1.199,00
Bernina L450
Speciale prijs 799,00 Normale prijs 899,00

  
Bernina Lockmachine kopen

Met een Bernina lockmachine gaat u voor het beste! Koop een Bernina lockmachine dan wordt afwerken wel erg eenvoudig. In een enkele handeling kan u naaien, snijden en afwerken met de Bernina lockmachine. Of u nu dunne zijde, satijnen, zware stoffen, fleece- of jeansstoffen gaat bewerken met een Bernina lockmachine kan u het perfect afwerken met de mooiste steekvorm. Daarnaast zorgt de eenvoudige bediening van een Bernina lockmachines ervoor dat u reeds na korte tijd als een ervaren professional kunt locken. Snel en eenvoudig voor perfecte resultaten - dat is locken op het hoogste niveau voor veeleisende gebruikers die waarde hechten aan een professionele kwaliteit. Het Bernina lockmachine programma omvat een breed palet aan diverse modellen die aan alle eisen, van zowel beginners als ervaren naaisters, voldoen. Veel verschillende soorten steken, spreekwoordelijke Bernina precisie en voorbeeldig naaicomfort zijn kenmerkend voor de Bernina lockmachine modellen. Tegelijkertijd bieden ze een veelheid aan innovatieve functies die het gebruik nog eenvoudiger en de resultaten nog preciezer maken, zoals draaiende naaivoeten, rolzoomhendel of differentieel transport: comfortabel locken met bewezen Zwitserse kwaliteit.
  

Bernina lockmachine voor de scherpste prijs

In ons grote assortiment vindt u altijd de nieuwste collectie van Bernina lockmachines. Bovendien zijn alle Bernina lockmachines bij ons zeer scherp geprijsd. Huissteden.nl heeft altijd genoeg voorraad van alle Bernina lockmachines zodat u bij aanschaf hem gelijk mee naar huis kunt nemen voor gebruik. Bij aankoop van een Bernina lockmachine online leveren wij deze snel bij u thuis af zodat u snel aan de slag kan gaan en de mooiste kleding kan afwerken.
  

Accessoires voor een Bernina lockmachine

Bent ook op zoek naar accessoires of onderdelen die bij uw Bernina lockmachine horen? Bernina biedt speciale accessoires voor lockmachines om u de mogelijkheid uw Bernina helemaal op de eisen van ieder project af te stemmen. Dit levert u een nieuwe, creatieve ruimte op waarin u uw ideeën kunt omzetten en kunt u steeds op de eersteklas kwaliteit van uw werkresultaten. Wij hebben altijd een zeer grote collectie accessoires op voorraad waardoor de keuze erg ruim is. Zo kunt u op zoek gaan naar lockvoetjes voor de Bernina om de juiste effecten te krijgen. Voor de Bernina lockmachine raden we goed lockgaren te gebruiken dit om een mooie steek vorming te krijgen. Gebruik bij het goed garen en ook altijd goede Bernina naalden die zowel op een lockmachine past en Bernina naaimachine. Ook hebben we diversen onderdelen voor Bernina lockmachine in ons assortiment zoals voetpedalen, steekplaten en natuurlijk vervangbare lockmesjes.
  

Ervaar het verschil van een Bernina lockmachine

Bent u op zoek naar een Bernina lockmachine maar u weet nog niet zeker welk model het beste bij u past? Kom dan een lockmachine testen bij ons in de winkel in Barneveld en ervaar de verschillen tussen de diverse soorten Bernina lockmachines zelf!

 

Modellenoverzicht

Bernina L450
De Bernina L 450 overlocker biedt geweldig naaicomfort. U kunt er in één stap mee snijden, naaien en afwerken. De lockmachine is de perfecte aanvulling op een naaimachine.

Bernina L460
De Bernina L 460 overlockmachine biedt uitzonderlijk comfort. De machine knipt, naait en werkt de randen in één stap af. De lockmachine zorgt voor professionele naden en zomen van de hoogste steekkwaliteit - ook bij verfijnde rolzomen of decoratieve omrandingen.

Bernina L850
De Bernina L 850 is de specialist voor overlocken waarmee de onderdraden nu nog sneller en gemakkelijker kunnen worden ingeregen. Druk eenvoudigweg de voetbediening in en gaan! Voor sterke, consistente prestaties en precisie bij elke naaisnelheid.

Bernina L860
Bij de Bernina L 860 gaat het inrijgen van de grijperdraden snel en gemakkelijk door middel van een druk op het voetpedaal. En bovendien is er een breed scala aan steken die u via het kleurentouchscreen kunt kiezen.

Bernina L890
Met de Bernina L 890 Overlocker-/Coversteek-combo bent u uitgerust voor het naaien, afwerken en zomen van bekleding en huistextiel. De mogelijkheid om twee steken in een naaibeweging te naaien, met de BERNINA steekkwaliteit.


  

Bernina garantie en service

Wanneer u een nieuwe Bernina lockmachine koopt bij Huissteden.nl heeft u altijd recht op fabrieksgarantie. Op alle modellen van Brother zit standaard 2 jaar fabrieksgarantie arbeid en onderdelen. Valt de reparatie onder de voorwaarden van de fabrieksgarantie en is het defect te wijten aan het product zelf? Dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw reparatie die door onze eigen monteurs in onze eigen werkplaats gedaan worden.