Laden...

Bernina Borduurringen

Met de juiste Bernina borduurring borduurduurd u met meer precisie. Maak hiier de juiste borduurring voor uw borduurmachine.


Bernina Borduurring in alle maten

Met het juiste Bernina borduurring kun u eenvoudig een borduurwerk maken met mooiere resultaten. U kan op sommige Bernina modellen borduren met een vrije arm met behulp van een adapter! Bevestig de adapter en begin met het borduren van gesloten, buisvormige items, zoals mouwen of broekspijpen.

Uw mooie Bernina borduurmachine is er om je te helpen zo succesvol mogelijk te zijn bij het maken van machinaal borduren. Het plaatsen van de Bernina borduurring op de juiste wijze is het begin van dit succes. Kijk ook eens naar de functies zoals “pinpoint placement” en de rijg functie die je vooraf uitvoert zodat je precies ziet waar je ontwerp komt te staan en de versteviging zal ook al worden vast gestikt zodat eventueel verschuiven wordt voorkomen.

 • Het kleine borduurraam (max. borduurvlak 50 x 72 mm) is bij uitstek geschikt voor kleine borduurontwerpen en voor borduren met de vrije arm.

 • Het borduurraam medium (max. borduurvlak 100 x 130 mm) is ideaal voor middelgrote borduurprojecten.

 • Met het borduurraam groot, ovaal (max. borduurvlak 145 x 255 mm) kunnen grote borduurpatronen worden gerealiseerd. Het is daarnaast ideaal voor het combineren van meerdere kleine motieven

 • Het borduurraam mega (max. borduurvlak 150 x 400 mm) is een borduurraam van professionele kwaliteit voor het borduren van extra grote borduurontwerpen, gecombineerde motieven en sierranden. 

 • Met behulp van het inzetstuk voor borduurramen “Hoop ‘N’ Buddyz” wordt het gemakkelijk om petten maar ook gladde of moeilijk te borduren stoffen te borduren. 

Een aantal van de Bernina borduurramen hebben een ergonomische draaisluiting. Door het “twist-lock” mechanisme kun je de stof super makkelijk in het borduurraam spannen. Door 2 drukknoppen aan de zijkant van de draaknop schiet de ring los en is de ring weer geopend. 

 • Het borduurraam Midi van BERNINA biedt hetzelfde comfort en dezelfde nauwkeurigheid als de borduurramen Maxi en Jumbo en is ideaal voor middelgrote borduurmotieven.

 • Met het borduurraam maxi (max. borduurvlak 210 x 400 mm) kunt u speciale en extra grote borduurmotieven, combinaties van motieven en sierranden maken.

 • Het borduurraam jumbo (max. borduurvlak 260 x 400 mm) is bij uitstek geschikt voor bovenmaatse borduurprojecten. Dit is met name geschikt voor extra grote borduurmotieven, combinaties van motieven en sierranden

 

Bernina Borduurring bevestigen of verwijderen

Wanneer je het borduurring wil vast maken of weer wilt verwijderen druk je beide bevestigingsmechanismen naar elkaar toe en druk de borduurring er op of til de borduurring op om deze weer te verwijderen

 1. Zet de naald en de borduurvoet omhoog en schuif de borduurring onder de voet. De naald moet in de hoogste stand staan wanneer je de borduurring bevestigt om te voorkomen dat de stof blijft haken en / of de naald buigt.
 2. Houd beide bevestigingsmechanismen (1) van de borduurring naar elkaar toe.
 3. Plaats de middelpunten van de borduurring (kleine bevestigingsklemmen) over de beugel van de borduurarm (2).
 4. Druk naar beneden totdat deze op zijn plaats klikt; laat vervolgens het bevestigingsmechanisme van de borduurring los.

 

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
6325 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

Een super bedrijf met klantvriendelijkheid..

 
19-12-2020

Een super bedrijf met hoge klantvriendelijkheid. Na contact over de trage levering kreeg ik snel reactie en werd meteen uitgezocht waar het leverings probleem zat. Huissteden koppeld dit meteen door aan de klant. Geweldig, kunnen andere bedrijven maar zeker leverings bedrijven iets van leren.

snelle levering, breed assortiment

 
24-10-2020

Ik ben enorm tevreden met mijn aankopen van bernina en babylock voetjes. De bestellingen zijn bijna altijd de volgende dag thuis zelfs op zaterdag en in België. De assortiment is heel uitgebreid en de prijzen zijn niet hoger dan ergens anders

Huissteden Barneveld

Langstraat 96 
3771 BJ  Barneveld  
Tel: +31 (0)342 - 491 591 

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:30 - 17:30
Woensdag 9:30 - 17:30
Donderdag 9:30 - 17:30
Vrijdag 9:30 - 17:30
Zaterdag 9:30 - 17:00

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.