Bernette naaimachines

De Bernette naaimachine biedt hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Met het gebruiksgemak van deze machine kun jij moeiteloos jouw creatieve ideeën uitvoeren en perfecte resultaten behalen. Ons uitgebreide assortiment heeft voor elk niveau en project de juiste Bernette naaimachine beschikbaar. Kom langs of kijk online om ons de brede aanbod te bekijken en vind de perfecte Bernette naaimachine.

tune Filteren en sorteren

7 producten

sort-descending
Bernette b33
actie
Speciale prijs 249,00 Normale prijs 279,00
Bernette b35
Speciale prijs 315,00 Normale prijs 349,00
Bernette b37
Speciale prijs 494,00 Normale prijs 549,00
Bernette b38
Speciale prijs 674,00 Normale prijs 749,00
Bernette b77
web only
Speciale prijs 1.299,00 Normale prijs 1.349,00
Bernette b70
web only
Speciale prijs 1.349,00 Normale prijs 1.499,00
Bernette b 08 Straight Stitch
web only
Niet in voorraad
1.899,00
Info

Bernette naaimachine kopen

Als u een Bernette naaimachine gaat kopen heb je een zeer goede naaimachine in handen. Het is een swiss design en de kwaliteit van deze naaimachines wordt voortdurend door Bernina bewaakt. Gaat u dus voor betaalbare kwaliteit dan is een Bernette naaimachine precies wat je zoekt! Leuke kleding kan u vanaf nu misschien zelf maken. Laat je inspireren en ontdek hoe gemakkelijk je me een naaimachine unieke kledingstukken, accessoires, decoraties kan maken in een handomdraai. Dankzij de vele handige eigenschappen en functies op Bernette naaimachines gaat dit nu gemakkelijker dan ooit tevoren. 
 

Eigenschappen van Bernette naaimachines

- Hoogwaardige kwaliteit door moederbedrijf Bernina.

- Voorzien van handige eigenschappen voor beginnende naai(st)ers.

- Standaard uitrusting aanwezig, zoals bijvoorbeeld een draaiknop met zacht materiaal.

- Verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.

Modellen van Bernette naaimachines

De twee meest uitgelichte modellen van Bernette zijn de B33 en de B35. Deze mechanische naaimachines hebben verschillende handige eigenschappen die het naaien nog makkelijker maken. Hieronder worden deze modellen kort toegelicht.

Bernette B33

De Bertette B33 is een perfecte instapmodel naaimachine voor beginners. Met 15 steken en een knoopsgatfunctie kan je al heel veel verschillende projecten maken. Daarnaast heeft de machine ook nog een steeklengte- en breedte instelling en een handige draadafsnijder. Deze machine is perfect voor kleinere projecten en hobby naai(st)ers.

Bernette B35

De Bernette B35 is een combinatie van mechanische en computergestuurde technologieën, waardoor het een veelzijdige naaimachine is. Met 23 steken, inclusief stretchsteken en een automatische knoopsgatfunctie kan je hiermee meer geavanceerde projecten maken. Daarnaast heeft deze machine ook nog een naaldstopfunctie en snelheidsregelaar voor extra precisie tijdens het naaien.

Bernette b37

De bernette 37 heeft een eenvoudige bediening. De Bernette naaimachine  heeft heel veel functies, zoals de handige start-/stopfunctie en naaldstop boven/onder-functie. Met de bernette 37 kun je ook de naaisnelheid aan je persoonlijke voorkeur aanpassen. Het heldere LED-licht helpt ervoor te zorgen dat je naai opervlak altijd goed verlicht is. 

Bernette b38

Deze Bernette B38  computergestuurde naaimachine biedt 394 verschillende steken, inclusief stretchsteken voor elastische stoffen. De bernette 38 naaimachine heeft ook acht verschillende 1-staps knoopsgaten en drie alfabetten. Bovendien heeft de naaimachine een geheugenfunctie, waarmee je verschillende combinaties van patronen kunt opslaan en ze later weer kunt oproepen. De heeft een nuttige snelheidsregelaar, helder LED-naailicht, een inrijger en zowel een automatische als een handmatige draadafsnijder.

Bernette b70

De Bernette 70 DECO is een echte specialist. Deze borduurmachine zonder naaifunctie. De borduurmachine bevat meer dan 200 borduurmotieven met USB aansluiting. Grote kleurentouchscreen met uitgebreide mogelijkheden zoals spiegelen, draaien, verplaatsen en combineren. Dankzij een maximaal borduuroppervlak van 260 x 160 mm zijn grote motieven mogelijk.

Bernette b77

De Bernette 77 is helemaal gericht op naaien en quilten. Rechts van de naald biedt de machine 230 mm ruimte voor creatieve projecten. In totaal zitten er 500 steken in de Bernette naaimachine waaronder 22 nuttige steken, 133 siersteken, 3 alfabetten, 35 quiltsteken en 17 knoopsgaten. De maximale steekbreedte is 7mm en de maximale steeklengte is 5mm. Naast handige functies als snelheidsregeling, naaldstop beschikt de Bernette 77 ook over een naaldinrijger en automatische draadafsnijder.

Bernette b79

De Bernette 79 is het topmodel van de serie deze twee-in-één-machine combineert alle naaifuncties van de bernette 77 met de borduurvoordelen van de bernette 70 DECO deze computergestuurde machine voor een aantrekkelijke prijs kan het allemaal. De Bernette naaimachine is eenvoudig te gebruiken en dankzij een breed scala aan functionaliteiten kun je je creativiteit de vrije loop laten.

Service en garantie

Bij aanschaf van een Bernette naaimachine kan je rekenen op uitstekende service en garantie. Het moederbedrijf Bernina heeft wereldwijd servicepunten waar je terecht kan voor onderhoud en reparaties. Daarnaast biedt Bernette 2 jaar fabrieksgarantie op alle machines, zodat je met een gerust hart aan je naaiprojecten kan beginnen. Ook is er online veel ondersteuning en instructiemateriaal te vinden voor het gebruik van de machines.
 

Conclusie

Bernette naaimachines zijn een goede keuze voor zowel beginners als meer ervaren naai(st)ers. Met hun hoge kwaliteit, handige eigenschappen en aantrekkelijke prijs zijn ze ideaal voor verschillende projecten. De beschikbare modellen, zoals de B33 en B35, bieden een goede balans tussen eenvoud en meer geavanceerde mogelijkheden. En dankzij de uitstekende service en garantie kan je zorgeloos aan de slag met jouw Bernette naaimachine.

Onderdelen en accessoires voor Bernette naaimachine

Natuurlijk wildt u ook een Bernette lockmachine naast een Bernette naaimachine toch? Ook Bernette heeft diversen onderdelen en handige accessoires voor je Bernette naaimachine. Bijvoorbeeld allerlei naaimachine voetjes voor je Bernette, die je werk vereenvoudigen. Je vindt er ook Bernina naaimachine naalden of Bernette voetpedalen en natuurlijk Bernette spoeltjes voor de naaimachine.