Bernette naaimachines

Een Bernette is een geweldige naaimachine voor een aantrekkelijke prijs? En heeft u veel ideeën met een naaimachine? kan dan eens naar een Bernina naaimachine.

tune Filteren en sorteren

6 producten

sort-descending
Bernette b33
actie
Speciale prijs 269,00 Normale prijs 299,00
Bernette b35
Speciale prijs 359,00 Normale prijs 399,00
Bernette b37
Speciale prijs 585,00 Normale prijs 649,00
Bernette b38
Speciale prijs 765,00 Normale prijs 849,00
Bernette b77
web only
Speciale prijs 1.349,00 Normale prijs 1.499,00
Bernette b70
web only
Speciale prijs 1.439,00 Normale prijs 1.599,00

Waarom een Bernette naaimachine kopen?

Met een bernette heeft u een top naaimachine in handen. Het is een swiss design en de kwaliteit van deze naaimachines wordt voortdurend door Bernina bewaakt. Gaat u dus voorbetaalbare kwaliteit dan zijn de Bernette naaimachines modellen precies wat je zoekt! Leuke kleding kan u vanaf nu misschien zelf te gaan maken, Laat jezelf inspireren en ontdek hoe gemakkelijk je je verbeelding kunt waarmaken met unieke kledingstukken, accessoires, decoraties voor in huis, enz. Dankzij de vele handige eigenschappen en functies op Bernette naaimachines gaat dit nu gemakkelijker dan ooit tevoren. 
 

Bernette is een dochteronderneming van Bernina

Overtuig uzelf van de goede kwaliteit en het gebruik gemak voor aantrekkelijke prijzen. Want de kwaliteit van deze slimme machines wordt voortdurend door Bernina bewaakt. Bernette naaimachine is een dochteronderneming van Bernina Zwitserland.

 

Mechanische Bernette modellen

Bernette mechanische naaimachines zijn ideaal voor beginnelingen die nog niet veel ervaring hebben. Bovenop de standaarduitrusting die je van een moderne naaimachine mag verwachten, bieden de twee mechanische Bernette modellen, de b33 en de b35, ook diverse handige innovaties. Zo zijn de draaiknoppen bijvoorbeeld van een zacht materiaal gemaakt, dat prettig aanvoelt, voor een bijzonder comfortabele bediening. Bovendien kan de in de naaitafel geïntegreerde accessoire box gemakkelijk naar de voorkant worden geopend.

Bernette b33

Deze Bernette naaimachine is duurzaam en robuust, met uitstekende steekkwaliteit en alle functies die een beginner nodig heeft. De bernette 33 biedt 15 steken, inclusief een knoopsgat, en heeft een maximale steekbreedte van 5 mm. De naaldinrijger maakt het gemakkelijk om de naaimachine in te rijgen.

Bernette b35

De bernette 35 is een mechanische naaimachine zonder computergestuurde bediening. De steek, steekbreedte en -lengte worden gemakkelijk ingesteld met behulp van de drie draaiknoppen. De bernette heeft ook een automatische 1-staps knoopsgatfunctie, maximale steekbreedte van 5 mm en naaldinrijger. Met in totaal 23 steken, inclusief zowel nuttige als decoratieve steken.
 

Elektronische Bernette naaimachines

Bernette elektronische naaimachines hebben een groot assortiment steken, meerdere alfabetten, een helder LED-lampje voor optimale zichtbaarheid, intuïtieve en daardoor gemakkelijke bediening via het beeldscherm, naaldstop boven/onder, automatische draadafsnijder en nog veel meer de Bernette 38 biedt alles aan uitrusting wat je je maar kunt wensen. En ook de iets soberdere Bernette 37 is volledig afgestemd op comfortabele, eenvoudige bediening.

Bernette b37

De bernette 37 heeft een eenvoudige bediening. De Bernette naaimachine  heeft heel veel functies, zoals de handige start-/stopfunctie en naaldstop boven/onder-functie. Met de bernette 37 kun je ook de naaisnelheid aan je persoonlijke voorkeur aanpassen. Het heldere LED-licht helpt ervoor te zorgen dat je naai opervlak altijd goed verlicht is. 

Bernette b38

Deze Bernette computergestuurde naaimachine biedt 394 verschillende steken, inclusief stretchsteken voor elastische stoffen. De bernette 38 naaimachine heeft ook acht verschillende 1-staps knoopsgaten en drie alfabetten. Bovendien heeft de naaimachine een geheugenfunctie, waarmee je verschillende combinaties van patronen kunt opslaan en ze later weer kunt oproepen. De bernette 38 heeft een nuttige snelheidsregelaar, helder LED-naailicht, een inrijger en zowel een automatische als een handmatige draadafsnijder.
  

Bernette met touchscreen

Wil je creatief aan de slag en je eigen kleding, quilts of accessoires  naaien of versieren met borduurwerk? Dan zijn de modellen uit de bernette 70-serie de ideale keus! Ze zijn gebruiksvriendelijk, zitten boordevol functies, hebben een hoge steekkwaliteit en zijn ook nog eens duurzaam én aantrekkelijk geprijsd. Kies uit een naaimachine, borduurmachine of combinatie van beide. Beleef het plezier van creatief naaien op het hoogste niveau.

Bernette b70

De Bernette 70 DECO is een echte specialist. Deze borduurmachine zonder naaifunctie. De borduurmachine bevat meer dan 200 borduurmotieven met USB aansluiting. Grote kleurentouchscreen met uitgebreide mogelijkheden zoals spiegelen, draaien, verplaatsen en combineren. Dankzij een maximaal borduuroppervlak van 260 x 160 mm zijn grote motieven mogelijk.

Bernette b77

De Bernette 77 is helemaal gericht op naaien en quilten. Rechts van de naald biedt de machine 230 mm ruimte voor creatieve projecten. In totaal zitten er 500 steken in de Bernette naaimachine waaronder 22 nuttige steken, 133 siersteken, 3 alfabetten, 35 quiltsteken en 17 knoopsgaten. De maximale steekbreedte is 7mm en de maximale steeklengte is 5mm. Naast handige functies als snelheidsregeling, naaldstop beschikt de Bernette 77 ook over een naaldinrijger en automatische draadafsnijder.

Bernette b79

De Bernette 79 is het topmodel van de serie deze twee-in-één-machine combineert alle naaifuncties van de bernette 77 met de borduurvoordelen van de bernette 70 DECO deze computergestuurde machine voor een aantrekkelijke prijs kan het allemaal. De Bernette naaimachine is eenvoudig te gebruiken en dankzij een breed scala aan functionaliteiten kun je je creativiteit de vrije loop laten.
  

Onderdelen en accessoires voor Bernette naaimachine

Natuurlijk wildt u ook een Bernette lockmachine naast een Bernette naaimachine toch? Ook Bernette heeft diversen onderdelen en handige accessoires voor je Bernette naaimachine. Bijvoorbeeld allerlei naaimachine voetjes voor je Bernette, die je werk vereenvoudigen. Je vindt er ook Bernina naaimachine naalden of Bernette voetpedalen en natuurlijk Bernette spoeltjes voor de naaimachine.