Black friday deals is begonnen op accessoires, fournituren, garens en onderdelen. VUL code BF2020 in bij winkelwagen

België Btw-teruggave

U kunt als Belgische Zakelijke klant BTW-teruggave krijgen via het Belgische belastingkantoor, Wij doen btw-aangifte in Brussel waardoor u als bedrijf met ons Belgisch BTW nummer BE0752894006 de BTW terug krijgt.


Nee, het is niet mogelijk om producten te bestellen tegen een btw-tarief van 0%. Plaatst u een bestelling bij Huissteden.nl, dan krijgt u altijd een factuur met een Belgische btw nummmer erop en die btw die u betaalt aan ons kunt u gewoon terugvorderen via uw btw-aangifte in België, zoals u gewend bent bij andere professionele aankopen.
  


Btw-identificatienummer: BE0752894006

 

Klant Reviews
4687 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

De bestelling was snel in huis.

 
08-09-2020

In tijden van Corona is naaien een mooie nieuwe hobby geworden. Dankzij Huissteden en had ik binnen 24 uur de juiste benodigdheden binnen

snelle levering, breed assortiment

 
24-10-2020

Ik ben enorm tevreden met mijn aankopen van bernina en babylock voetjes. De bestellingen zijn bijna altijd de volgende dag thuis zelfs op zaterdag en in België. De assortiment is heel uitgebreid en de prijzen zijn niet hoger dan ergens anders

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.