Spoelendoos

Om uw spoeltjes overzichtelijk te houden, bieden we spoelendozen aan waarin u al uw naaimachine spoeltjes kunt sorteren.

tune Filteren en sorteren

9 producten

sort-descending
Prym lege spoelendoos
6,80
Prym Spoelenring
13,50
Prym Spoelhouders
7,90
Naai- accessoires en spoelenbox
14,50
Prym Spoelendoos - incl. 12 kunststof spoeltjes
9,50
Prym Spoelendoos - incl. 12 metalen spoeltjes
9,50
Bernina 400/500/700 serie spoelenbox
8,50
Bernina 820 830, 880 spoelenbox
11,95
Spoelenring voor grote Bernina spoeltjes
18,50

Kies de juiste spoelendoos

Naaimachines spoeltjes zijn onmisbare accessoires voor uw naaimachine en deze worden natuurlijk netjes opgeruimd in een spoelendoos. Het kan ervoor te zorgen dat alle spoeltjes op de juiste plaats blijven liggen en niet wegrollen, waardoor het naaigaren er niet van afloopt en de juiste kleur beter zichtbaar is als het spoeltje recht op staat. Wilt u ook alle spoeltjes netjes opruimen in een spoelendoos? Huissteden.nl heeft de oplossing.

In de spoelendozen die wij verkopen worden alle spoeltjes afzonderlijk opgeruimd waardoor u het goed kunt rangschikken zoals u dat wilt. De naaister van vandaag heeft meestal meerdere machines in huis, die verschillende soorten spoeltjes nodig hebben voor hun spoelhuis.

De meeste spoelendoosjes hebben een transparante deksel dat zorgt voor een duidelijk overzicht van de kleuren garen die op de spoelen zitten. Er zijn ook ringen van zacht plastic die perfect geschikt zijn voor spoeltjes. Het voorkomt bovendien het afrollen van de draad. Alle spoeltjes hebben een stevige steun in de ring.