Black friday deals is begonnen op accessoires, fournituren, garens en onderdelen. VUL code BF2020 in bij winkelwagen

Spoelendoos

Om de overzichtelijk te houden bij spoeltjes, bieden we een spoelendozen aan waarin u uw alle naaimachine spoeltjes kunt sorteren.


Kies de juiste spoelendoos

Naaimachines spoeltjes zijn onmisbare accessoires voor uw naaimachine en deze worden natuurlijk netjes opgeruimd in een spoeldoos. Het kan ervoor te zorgen dat alle spoeltjes op de juiste plaats blijven liggen dus niet wegrollen waardoor het naaigaren er niet van afloopt en dat de draad er niet van afloopt, de juiste kleur ziet u beter als het spoeltje recht op staat. Wildt u ook alle spoeltjes netjes opruimen in een spoelendoos? Huissteden.nl heeft de oplossing.

In de spoelendozen die wij verkopen worden alle spoeltjes afzonderlijk opgeruimd waardoor u het goed kan rangschikken zoals u dat wilt. De naaister van vandaag heeft meestal meerdere machines in huis, die verschillende soorten spoeltjes nodig hebben voor hun spoelhuis.

De meeste spoelendoosjes hebben een transparante deksel en dat zorgt voor de nodige duidelijkheid en biedt zo een overzicht van het naaigaren kleur wat op het spoeltje zit. Er zijn ook ringen van zacht plastic die perfect geschikt zijn voor spoeltjes het voorkomt bovendien het afrollen van de draad. Alle spoeltjes hebben een stevige steun in de ring.

Lees meer
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Spoelendoos groot model
Spoelendoos groot model
€ 8,50
Prym Spoelendoos
Prym Spoelendoos
€ 5,60
Info
Prym Spoelenring
Prym Spoelenring
€ 11,20
Info
Prym Spoelhouders
Prym Spoelhouders
€ 6,80
Tonen als Foto-tabel Lijst
Van hoog naar laag sorteren
Klant Reviews
4679 reviews

100% beveelt
Huissteden aan

De bestelling was snel in huis.

 
08-09-2020

In tijden van Corona is naaien een mooie nieuwe hobby geworden. Dankzij Huissteden en had ik binnen 24 uur de juiste benodigdheden binnen

snelle levering, breed assortiment

 
24-10-2020

Ik ben enorm tevreden met mijn aankopen van bernina en babylock voetjes. De bestellingen zijn bijna altijd de volgende dag thuis zelfs op zaterdag en in België. De assortiment is heel uitgebreid en de prijzen zijn niet hoger dan ergens anders

Huissteden Barneveld

Dé naaimachine specialist van Nederland. Een familiebedrijf met jarenlange kennis en een uitgebreid assortiment.

Reparatie service met eigen werkplaats

Probeer naaimachines uit in de winkel

Dichtbij parkeren is mogelijk

U bezoekt de webshop via een verouderde browser, hierdoor kan het zijn dat de webshop niet optimaal werkt. We raden u aan om de webshop in een andere browser te bekijken. Lees hier meer over veilige browsers.